Archiv pro měsíc: Červenec 2014

Vystoupíme na konferenci Pneurevue

Rozhodli jsme se, že se o náš pohled na podnikání v pneuservisní branži podělíme s ostatními a oslovili jsme pana Mensu s tím, že bychom na jím připravované konferenci Pneu & Business 2014, která se koná 10. září 2014, vystoupili. Petr již připravuje velmi zajímavou dvacetiminutovku o tom, co odlišuje úspěšné pneuservisy od neúspěšných. Takže pokud se konference zúčastníte, těšíme se i na vás

Co vlastně děláme ?

Když se nás někdo zeptá, co děláme, odpovíme s úsměvem na tváři: „Měníme svět k lepšímu„. Samozřejmě s nadsázkou. Protože když chcete něco změnit, znamená to začít u sebe. Být inspirací pro ostatní, kteří vám s tím pomůžou.

Jednou jsme oba seděli u oběda a filozofovali nad tím, co po nás zůstane, až půjdeme do důchodu. A protože naše branže je o sezonách a s každou novou je ta stará už zapomenutá, moc toho asi nezbude. A tak jsme si řekli:

Pojďme naši práci změnit. Dělat ji tak, aby nás to bavilo, abychom to dělali s radostí. Aby
i naší zákazníci měli radost z toho, že mají takového obchodního partnera. Aby s námi kamarádili ne proto, že musí, ale protože chtějí. Protože jim to přináší také radost, má to pro ně smysl a s námi se jim daří. Život je přece i to, co se děje, když jsme v práci. Dělejme to tak, abychom si to všichni užili.

Máme svoje poslání a řídíme se heslem „Nejdřív pomáhej, potom prodávej“. Jsme v pneu branži 15 let a pořád se učíme. Věříme však, že Vás to s námi bude aspoň trochu bavit.