Jde „narovnat“ branži? Praxe ukazuje, že se mění.

Byli jsme přesvědčeni, že dva kluci nemůžou změnit v branži pneumatik v ČR. Řekli jsme si tedy, že to budeme dělat po svém. Podporovat pneuservisy, chránit jim nejbližší lokální území, chránit naši značku pro prodej v pneuservisech. Vytvářet takové podmínky, aby to pneuservisy dělaly s radostí a byly motivované.  Aby v tom majitel pneuservisu viděl svou budoucnost a smysl podnikání.

Mýlili jsme se, že dva kluci nemůžou změnit branži. Praxe ukazuje, že se branže mění k lepšímu. Tou hybnou silou všech změn však jsou někteří majitelé Autorizovaných pneuservisů LASSA. Ukazují a vysvětlují ostatním výrobcům, dovozcům
a velkoobchodníkům, že to jde. A funguje to na jednoduchých principech ochrany zboží pro pneuservis.

Když za nimi přijde nějaký dodavatel nabízet pneumatiky známých značek s pokaženými cenami, reagují asi takto.: Dokud na těch vašich pneumatikách nebudu mít „Já pneuservis“ nejlepší cenu na trhu, prostor na slušný  zisk oproti internetovým nabídkám, tak tu ani nejezděte.

Je dobře, že se situace pro pneuservisy mění k lepšímu. Čím nás bude takových více (pneuservisů a dodavatelů), tím rychleji se situace celé branže bude zlepšovat.